48 óra alatt már 100 ezer megtekintés fölött az új Dirty Slippers klip

A Rendetlen gyerek című slágergyanús dallal kezdte 2021-et a zenekar!

A Lobó-Szalóky Lázár által vezetett Dirty Slippers mögött rendkívül aktív időszak áll. 2020 márciusban a karantén-helyzet bejelentésekor saját hangstúdiót hoztak létre, rajongói szavazatok alapján elkészült és megjelent akusztikus EP-jük, Karantén Sessions EP címmel, majd megérkeztek az első dalok a készülő, sorban negyedik, Vársz valahol című készülő albumról.

Ennek a lemeznek az előfutára a Rendetlen gyerek című videoklipes dal, amely eltér a zenekar korábbi, könnyedebb hangvételű zenéitől, hiszen a videoklipben egy sötét tónusú, alig kivilágított színpadon énekel a frontember arról, mennyire vissza vágyódik gondtalan gyermekkorába.

A művészi kisfilmet Ritók-Filip Áron fiatal rendező dirigálta, s külön érdekesség, hogy a forgatási helyszín a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ volt, ahol Lobó-Szalóky Lázár mindössze hat évesen, először állt színpadon. A dal producere ezúttal is az Oasis-szel, Mike Oldfield-del dolgozó brit George Shilling volt, aki csellózik is a nem mindennapi felvételen. A hegedűjáték pedig a szintén gyulai Dávid István munkásságát dicséri.

Úgy látszik az új képi világ és léleksimogató dal meghozta a várt eredményt, hiszen mindössze két nap leforgása alatt már több, mint 100 ezren tekintették meg a videót a legnagyobb videómegosztó portálon:

Kép forrása: Dirty Slippers