A legfontosabb kulcsszó 2021-ben az empátia – Lobó-Szalóky Lázár a Pesti TV-n

A Pro Arte-díjas énekes a Férfiak Klubja vendége volt

A Dirty Slippers frontembere az elmúlt időszakban több olyan tv műsor vendége volt, ahol kifejtette véleményét társadalmi problémák kapcsán. Hétfő este a Pesti TV Férfiak Klubja műsorában diskuráltak Krúdy Tamással, az ELLE Man magazin egykori főszerkesztőjével, valamint Bedő Imrével, a műsor házigazdájával, íróval.

Az értékes beszélgetés témája korunk alapvető problémája volt, a családon belül a férfi és a nő szerepköre, valamint a nemek közötti mesterségesen generált harc. A műsor vendégei körbejárták a témát és saját életükből megosztott példákkal jutottak közös konszenzusra, hogy egy családban, a férfi és a nő együttműködése hozza meg kizárólag mindkét fél számára a tartós boldogságot és az ideális közös életet.

A műsor már megtekinthető a TV weboldalán:

A férfi és a nő vezető szerepe a családban- Férfiak Klubja 2021.01.25.

Amely kapcsán megszólaltatuk Lobó-Szalóky Lázárt is:

– Ahogyan a műsorban is mondtam, véleményem szerint a legfontosabb kulcsszó az empátia. Ha kellő érzékenységgel fordulunk a szívünk választottjához, szövetséget kötünk egymással, akkor tudjuk működtetni jól kapcsolatunkat. Meg kell érteni, hogy sem a férfi, sem a nő nem lehet kizárólagos vezető, hanem a kettő együtt képes a problémák megoldására. Hála Istennek én remek példát láttam a családomban és szentül hiszek ebben.

A Lobó-Szalóky által vezetett Dirty Slippers zenekar három hete jelentette meg legújabb videoklipjét Rendetlen gyerek címmel, amely hamarosan átlépi a 200 ezer megtekintést a legnagyobb videómegosztó portálon:

 

Kép forrása: Lobó-Szalóky Lázár