Amang üde színfoltja a hazai zeneiparnak

Lutfi Amang Balázs már több éve sikeres szereplője a magyar könnyűzenei palettának, számos színvonalas videoklip, unikális dal szerzője és előadója. A Youtube-on színes portfólióval rendelkezik, amit mit sem bizonyít jobban, mint a csatornájának közel 100 ezres nézettsége.

Amang olyan ismert nevekkel is közreműködött kiváló dalokban, mint az Eleven Holdból ismert Zselenszky, vagy a Junkies frontembere, Szekeres András. Éppen ezért a kiváló előadót stílus szempontjából is nehéz besorolni, de egy biztos, különleges és minőségi pop-rock zenét képvisel, mely dalok 2020 őszén meg is jelentek egy 24 dalos dupla nagylemezen, Balance Trans I-II. címmel.

YouTube video

Nem csak a zenei stílus egyedülálló a művész életében, hiszen énekesi pályája mellett, hatha – és vinyasa krama jógaoktató, félig kurd emberi jogi jogász és az orosz vodka-kultúra brandarca. Egyszóval egy izgalmas személyiség, aki az élet több terén is sikert sikerre halmoz.

Jelenleg a pandémiás időszakot új dalok megalkotásával tölti a zenész, valamint az Amang élő zenekari formációval készül a reményei szerint hamarosan elinduló 2021-es koncert szezonra.

YouTube video

Forrás: You and Media Management