Augusztusban érkezik a mozikba az új Nolan film

Az, hogy hol fogjuk tudni megnézni, autósmoziban, kerthelyiségben vagy a vírus előtt még megszokottként jellemzett mozitermekben, még nem biztos, de augusztus 26-án kerül vászonra a Tenet.

Christopher Nolan új akcióthrillerének a bemutatóját eredetileg júliusra majd augusztus elejére tervezték, sőt, alig pár napja még arról volt szó, hogy a premiert meghatározatlan időre halasztják.

A Warner Bros jelenlegi álláspontja szerint azonban a Tenet-et alig egy hónap múlva láthatjuk itt Európában és meglepő módon minket egy héttel követve nézhetik az amerikaiak.

Nagy reményekkel várják a mozitulajdonosok a több mint 200 millió dolláros büdzséből készült művet, reményeik szerint Nolan elég nagy név ahhoz, hogy visszacsalogassa a nézőket a vírus óta üresen kongó mozitermeikbe.

A John David Washington és Robert Pattinson főszereplésével készült filmet a Warner Bros a megszokottnál hosszabb ideig tervezi a moziműsorokon hagyni, erről már korábban nyilatkozott a vállalat.

Azt, hogy Amerikában egy héttel később debütál a film csak azzal magyarázzák, hogy így a munka ünnepe miatti, szeptember 5-6-7-ei hosszú hétvégére esik a premier. Ezzel ellentétben világszerte több mint 70 országban, így itthon is csak augusztus 26-áig kell várnunk.

Forrás: 444.hu

Kiemelt kép: pixabay.com