Elon Musk: Otthon gázforrasztóval is átfesthetjük majd az új Teslánkat

Az, hogy a Tesla új elektromos pickupját a bemutatott alap, acél színen kívül bármi más színben megrendelhetjük-e még nem biztos, de Elon Musk pár Twitter bejegyzés alatti kommenttel elindította a rajongók fantáziáját.

A törhetetlen ablak betörésével elhíresült bemutató óta találgat a nagyközönség, hogy az elektromos truck milyen egyéb színekben nézne ki a legjobban.

Először a Tesla vezére arról beszélt, hogy a színezés lehetséges és leginkább egy matt fekete verzióra utaló félmondatot hintett el. Később azonban ennek ellentmondóan azt mondta: a Cybertruck rendkívül ellenálló rozsdamentes acél kaszniját fóliázni kellene, hogy arra bármilyen színt, mintát fel lehessen vinni.

Egészen a közelmúltig nem kaptunk semmi választ a kérdésre, azonban vasárnap Elon Musk elkezdett kommentelni.

Amikor a ‘Ghost of Tesla PHX’ a truck fehér, szinte fürdős csempét megidéző tükröződő festését javasolta white oxide-dal, Twitter bejegyzésében Musk csak ennyit válaszolt: “Nem lehetetlen”.

A második poszt, amihez megjegyzést fűzött a Tesla feje azonban egy kicsit érdekesebb és sokkal kevésbé egy konvencionális megoldás.

Az egyik Twitter felhasználó azt a kérdést pedzegette, hogy bizonyos acélfajták hő hatására színt váltanak, és rákérdezett, hogy igaz-e ez a Cybertruck kasznijának alapanyagára is.

Musk csak annyit válaszolt: „Yes”, ami magában kevésnek tűnhet, de a vasemberre hajazó milliárdosnál ha ez az ötlet termőtalajra talál, akkor igazi gyöngyszemeket láthatunk majd.

Egyelőre azonban mindez spekuláció, nem tudunk valójában semmi konkrétat, de már nincs is annyira messze az a 2021 végi piacra dobás.

Forrás: Portfólió

Kiemelt kép: wikimedia.org