Hív a Dunakanyar, kedvezményesen elvisz a MÁV

A tavaly elindított MÁV mobilalkalmazás népszerűsége töretlenül növekedett az eltelt időszakban is. A hazai vasúttársaság praktikus és könnyen kezelhető saját applikációja gyorsan elnyerte az utasok bizalmát, idén már több millió sikeres jegyvásárlás történt a felületén keresztül, például a legnépszerűbb utazási célpontra, a Balatonra az idei szezonban több, mint félmillió jegyet váltottak csak a nyár folyamán.

A MÁV app használatával elkerülhető a sorban állással járó kényelmetlenség és a lekésett vonat veszélye, ezen felül a jegykiadó automatákhoz képest kétszeres, azaz 10%-os kedvezményt kapunk jegyünkre telefonunkon megváltva, míg egyes nem csúcsidőben közlekedő járatokra akár 20%-ot is. A nemrég érkezett frissítéssel új funkciókkal bővült az applikáció: ezentúl kényelmesen válthatunk 24 és 72 órás városi jegyet a vasút mellett többek között a szegedi közlekedési vállalat járataira, de egyes Mahart-járatokra is lehetőségünk nyílik.

Az augusztus 5-e óta bevezetett, MÁV által kiemelt turisztikai jelentőségű területté nyilvánított Dunakanyarhoz most igazán megéri elutazni az őszi kirándulószezont kihasználva. Az 500 forintot kóstáló Dunakanyar napijegyek a Szentendre-Visegrád, Zebegény-Esztergom, illetve Vác-Visegrád viszonylatokra vehetőek meg az app-ból, adott napra 0:00 óra és 23:59 érvényesek és tulajdonosát korlátlan számú utazásra jogosítják fel a megadott időtartam alatt.

Forrás: mavcsoport.hu

Kép forrása: origo.hu