Jön a legnagyobb punk-rock buli Budapesten

A Főváros legújabb nívós szabadtéri szórakozóhelyén az Aréna Pláza melletti zöldövezetben található Aréna Gardenben kerül első ízben megrendezésre a Pop Punk Rock Aréna elnevezésű rendezvény, amelyet könnyedén nevezhetnénk egy mini fesztiválnak, vagy akár az idei nyár egyik legnagyobb punk-rock bulijának Budapesten. Három kiváló zenekar fogott össze, hogy egy feledhetetlen élményt nyújtson a közönség számára a csillagos ég alatt.
A Dirty Slippers, a Touch Me Not és a Helo Zep! is egyaránt igazi koncertzenekarok, így a közönség egész estés táncolásra, tombolásra és ugrálásra számíthat, megidézve az Amerikai Pite szerű házibulik hangulatát. Nem beszélve arról, hogy mindhárom banda újdonságokkal készül, hiszen a pandémia időszakát aktív munkával töltötték.
A Dirty Slippers a hamarosan megjelenő Vársz valahol című nagylemezét mutatja be először a Fővárosban, melyet 3 nemzetközi hírű producerrel készítettek, az angol nyelvű dalokat pedig a közeljövőben a legendás Abbey Road stúdióban rögzítik majd Londonban.
Rendetlen gyerek videoját itt tudjátok megtekinteni: https://www.youtube.com/watch?v=Tj-ibEPIxUQ

A Touch Me Not Drozdik Sanyi billentyűs csatlakozásával új dimenzióba lépett, hiszen a megszokott pop-metál zúzás kapott egy izgalmas szinti-fűszert, amit élőben először a pandémia berobbanása óta most hallhat majd a közönség. Az új szerzemények a szinti szólókkal nagyon pörgősek lesznek, az egyik új dalhoz pedig hamarosan kijön egy apokaliptikus klip is.
Holnaptól videoját itt tudjátok megtekinteni: https://www.youtube.com/watch?v=rURiFE0_l8Q
A Helo Zep! pörgős triója márciusban jelentette meg Éltünk-e tényleg? című videoklipjét, amely egy igazán szókimondó, tökös kisfilm lett. A zenekar új koncert műsorral, de a régi sodró lendülettel táncoltatja meg a nagyérdeműt.
Éltünk-e tényleg? videoját itt tudjátok megtekinteni https://www.youtube.com/watch?v=rpzWAc2IZvk
Egy biztos, aki július 22-én ellátogat az Aréna Gardenbe, garantált szórakozásban lesz része!
Az elővételes jegyek értékesítése elkezdődött, ne maradj le, itt tudjátok beszerezni!