Nagy családról álmodik a magyar énekesnő

,,Anyukám jó érzékkel nevelt minket, szeretném a példáját követni, és majd egyszer férjhez menni, gyerekeket szülni. A nagy család egy igazi áldás.” – mondta Cserpes Laura, aki a család öt gyermeke közül a legidősebb.

A Story magazinnak adott interjújában igazán frissítő volt az előadóművészek között egyre ritkább klasszikus családmodellről hallani. Laura és édesanyja, mint legjobb barátnők tekintenek egymásra és ez valahol érthető is, hiszen az énekesnőnek négy fiatalabb testvére van, akik nevelésében ő is komoly szerepet játszott. Bevallotta, neki is, mint minden ‘nagy testvérnek’ meg kellett küzdenie azzal, hogy a szülői figyelem már nem csak az övé, de így is, természetesen nagyon örült amikor sorra érkeztek a kistestvérek.

,,Anyu mindig nagy elvárásokat támasztott felénk, de már tudom, hogy ezáltal fejlődtünk” – írja le gyermekkorát Cserpes Laura. Ugyan, akkor lázadt a szigorú nevelés ellen,  – mint oly sokunk, – de most már felnőttfejjel belátja, ez az ő érdekét szolgálta. Hálás a szigorért és azért, hogy még így, ilyen sok testvérrel is mindent meg tudtak adni neki a szülei.

Édesanyja nem ment vissza dolgozni, főállású anyaként figyelt a gyermekekre és ebben teljesült ki. Laura ebben is példaértékűnek találja édesanyja helytállását és hasonlóan képzeli el a saját jövőjét.

Forrás: life.hu

Kiemelt kép: pixabay.com