Nem eredeti formában, de lesz Campus Fesztivál

Amikor már azt hittük, hogy teljesen lőttek a fesztiválnak, Debrecen nagyot dobbantott.

Azt tudtuk, hogy eredeti formájában biztos nem lehet megszervezni a Nagyerdő legmozgalmasabb eseményét – a Campus fesztivált -, de sokan azt hitték, az előző heti kormányinfón Gulyás Gergely miniszter bejelentése teljes mértékben elkaszálja az eseményt.

A megszorítások meghosszabbítása előtt még úgy terveztek, hogy több hétvégére elhúzva meg tudják tartani a könnyűzenei fesztivált. Azonban a szeptember 1-ig tartó hosszabbítás miatt ez a terv már a múlté, hiszen ebben nem szerepel például az 500 fős létszámbeli maximalizálás.

A szervezők azonban igazán kitettek magukért és másodjára is újratervezték a Campus-t. Ezúttal úgy, hogy a stadionban kerül megrendezésre szigorú, a szabályoknak megfelelő ültetési renddel.

“Azzal próbáljuk meg a debrecenieknek és környékbelieknek a koncertéhségét csillapítani, hogy itt a nagyerdei stadionban, ültetett formában, a járványügyi szabályoknak megfelelően fogjuk a legnagyobb neveknek megrendezni a koncertjeit.” – mondta el Süli András a fesztivál programigazgatója.

A ‘’legnagyobb nevek” mellett kisebb zenekarok is lehetőséget kapnak, hogy színpadra álljanak, bár ők nem a stadionban, hanem a víztoronynál, az 500 fős felsőhatár betartásával.

Forrás: atv.hu

Kiemelt kép: pixabay.com