Retro logo az instagramon

Az Instagram születésnapját ünnepli, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az alkalmazás régebbi ikonjaira váltsanak – beleértve a klasszikus retro fényképezőgép emblémáját, amelyet akkor használt, amikor világszerte először az okostelefonok alapanyagává vált.

Az Instagram hajnala idejére visszanyúló terveket tartalmazza a szolgáltatás, amely egész októberben elérhető lesz.

Az indítás előtti, „Kódnév” címet viselő logó is szerepel benne.

Az új funkció jól el van rejtve az alkalmazásban, de az Instagram kedden közösségi csatornáin megmutatta a felhasználóknak a logók elérésének lehetőségét.

Ha az alkalmazás felhasználója a beállítások menübe lép, majd a tetejéig görget, akkor megjelenik egy új képernyő, amely a különböző lehetőségek listáját tartalmazza. Itt kell kiválasztani, hogy az új logó jelenjen meg a telefonod kezdőképernyőjén.

Az alkalmazás 2010. október 6-án indult, rövid élettartamú logóval, amely egy Polaroid fényképezőgép mintáját tartalmazta.

“A születésnapok pont arra alkalmasak, hogy elgondolkodjunk azon, merre jártunk és merre tartunk” – írta a technológiai óriás keddi honlapján egy blogbejegyzésében. Hozzátéve, hogy a vállalat “hatalmas köszönetet akar mondani mindenkinek” – aki használja az Instagram-ot.

Forrás: cnn.com

Kép forrása: pixabay.com