Újabb rangos elismerésben részesült Pölöskei Tibor

Egy kis békés megyei településen, Eleken készíti prémium minőségű mobil otthonait a Pölöskei Tibor vezette Newton Modul – és Mobilház. A tapasztalatait az Egyesült Államokban szerző mesterember komoly névnek számít a szakmában. Hazánkban pedig úttörője a mobil otthonok készítésének. Az elmúlt héten vállalkozása elnyerte az Arany Minősítést is, ennek apropóján készítettünk vele interjút:

1. Mi volt az első inspiráció, amely miatt a mobil – és modulházak készítése mellett döntöttél?

Azért döntöttem a Mobilházak gyártása mellett, mert ezt saját műhelyemben össze tudom rakni és nem veszi el az időt a családomtól az ide-oda ingázás. Valamint sokkal könnyebb a külföldre gyártása is, hiszen partnereink nagy százaléka nem magyarországi.

2. Nagyon aktívak vagytok az online közösségi térben, számos pozitív kommentet kaptok a Facebookon. Miért érzed fontosnak ezt az abszolút vásárlóközpontú magatartást?

A mai helyzetben nagyon fontos az internet szerepe az emberek életében és ezen csatornákon keresztül próbáljuk elérni leendő megrendelőinket, felhívni a figyelmet a jövő kor új otthonaira.

3. Számos nemzetközi sikert és megrendelést tudhattok magatok mögött. Mire vagy a legbüszkébb és miért?

A Francia Riviérára készült 12 db, 60 m2-es exkluzív Modul házra vagyunk a legbüszkébbek, amelyek Monacoban lettek telepítve, télen-nyáron turisták és a Forma 1-es pilóták is használják. Egyébként minden egyes házunkra büszkék vagyunk, egy kicsit magunkból is bele rakunk, ezek a mi “műalkotásaink”.

4. Mi a következő lépés? Merre szeretnétek terjeszkedni? Mi a legnagyobb célotok?

A következő lépés hogy az Európai országokban is megismerjenek és természetesen ahova még nem gyártottunk korábban, ott is megismerjenek bennünket. A legnagyobb célunk exkluzív házakat exkluzív megrendelőknek gyártani, ezekkel pedig nemzetközi – és hazai elismeréseket is szerezni. Hazaiból tavaly megkapta a cég a legmegbízhatóbb magyar cégek ezüst fokozatát, idén pedig elértük az arany fokozatot, ami a legnagyobb elismerés Magyarországon.

Kép forrása: You and Media Management