Varga Renáta applikációja a környezetvédelem jegyében készül

Varga Renáta nevét egyre többet fogjuk hallani a hazai médiában, hiszen Ő az a vidéki szépség, aki párjával, Ritók-Filip Áron videoklip rendező-fotográfussal megálmodta a Gardróbom.hu nevű applikációt, amely egy vadonatúj, úttörő platform lesz a magyar felhasználók számára a megunt ruhadarabok kapcsán.

– Korunk égető problémája a környezetszennyezés, és köztudott, hogy sajnos az egyik legszennyezőbb iparág a ruhaipar. A 21. század embere ezért egyre tudatosabban próbál fellépni bolygónk jövőjének érdekében: mondhatni, ismét aranykorát éli a használt ruha-eladás, vétel. A globális trendeket követve születik meg a Gardróbom nevű applikáció, hogy megkönnyítse a „second hand” ruhákat keresők dolgát. – mesélte néhány napja a Békés Megyei Hírlapnak

A Gardróbom olyan alternatívát kínál majd a használt ruha keresésben, amely gyakorlatilag egy közösségi oldal alapelvein működve, gyors kereséssel azonnal összeköti a vásárlót, mind a kívánt termékkel, mind annak eladójával.

Az applikáció a tervek szerint 2021-ben érkezik, Varga Renáta már elárulta, hogy, több mint 1000 egyedi feliratkozó várja már a fejlesztést a statisztikák alapján, mindössze pár hét leforgása alatt, így bízik, bíznak benne, hogy egyrészt megkönnyítik a vásárlók dolgot, másrészt pedig csökkenteni tudják azoknak a ruházati termékeknek a számát, amelyek egyéb esetben, alternatíva híján a kukában végeznék.

Kép forrása: Varga Renáta